mogę prosić o cenę wszystkich filtrów MANN lub Knecht (nie wiem co lepsze) do O2 2.0 TDI BKD i do tego AMSOIL AFL 5W40
OIL SPA - oleje, filtry, akumulatory, części + oryginalne
Zwiń
X
-
-
Przyłączam się do bardzo zadowolonych klientów Konkona. Sprężyny w super cenie i przyszły na następny dzień!
Komentarz
-
Dzięki bardzo za dostawę na spot zamówionych filtrów i oleju do mojej Felci
Komentarz
-
Witam,
Potrzebowałbym filtry oleju,powietrza i kabinowy z węglem oraz Valvoline Maxlife 10w40 (4 lub 5L,ewentualnie inny olej który możesz polecić) i do tego termostat.
Octavia 2.0 AQY 2000r PB + LPG"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
konkon, może dopisz sobie na pierwszej stronie, że sprężyny Monroe i Lesjöfors do Octavii też masz w swojej ofercie :wink: żeby ludziska nie myśleli, że tylko oliwe można u Ciebie kupić :wink:
Komentarz
-
Komentarz
-
Eee no żartujesz.. ..?Zamieszczone przez konkonleonn, sądziłem że wzmianka o częściach w ofercie wystarczy :wink:
Jak napiszesz to bedzie 100% wiadomo :wink: a tak to sie ludzie muszą domyślać, ma czy nie ma? :roll:
Komentarz
-
-
Dziś szybka wizytacja po olej i filtry do A6. Kierownik Audi bardzo zadowolony. Ja też i już posłałem zamówienie na stuff do Imprezy.
Komentarz
-
-
Polecam. Bardzo duży wybór (np. Kleen-Flo), wszystko porządnie zapakowane i zabezpieczone w paczce.
Komentarz
-
I następne zamówienie zrealizowane w 100 % . Dzięki
Komentarz
-
Od wpłaty do odebrania paczki z paczkomatu mineło 1,5 dnia... :szeroki_usmiech
Wszystko ładnie zapakowane i zgadza sie z zamówieniem.
Komentarz
-
:evil: :evil: :evil: znów zrobione zakupy u konkona i znów nuda :evil: :evil: :evil:
Szybka wysyłka,
dobre ceny,
zgodność z zamówieniem 100%

Oczywiście po raz kolejny POLECAM
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
PAOLO ESCO, Mam to samo. Kolejny zakup i strzał w dziesiątkę
Komentarz
-
Żarówki ksenonowe 2szt do Octavii 1 D2S od najtańszych do najdroższych ( z pominięciem no name). Można wiedzieć w jakiej cenie + koszt przesyłki.
Komentarz
-
Komentarz
-
Witam
a ja potrzebuję kompletny zestaw filtrów i oleju ?(orginal) do mojej Octy + Olej do DSG+filtry (+jesli masz w opcji te narzędzie do uzupełniania oleju DSG lub chociazby sam ten nypel co się wkreca w skrzynie podczas wymiany)
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Czołem, konkon
mógłbyś zerknąć? http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1176464Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
-
Dzięki wielkie za mega expressowe łączniki. I jak zawsze kilka ciekawostek ze świata motoryzacji szeroko stosowanej
O czarnulę dba Robekcool http://www.k-mot.pl/page7.php
Graty i płyny ustrojowe zapewnia Kondzio http://www.oilspa.pl/
Komentarz
-
Kolejny zakup: duży wybór kosmetyków samochodowych i dodatków do paliw, wszystko super zapakowane. Dzięki i polecam.
Komentarz
-
Pierwsze zakupy u kolegi konkon, wszystko szybko i sprawnie. Polecam !!!
p.s. dzięki za dowóz
Komentarz

POLECAM
Komentarz